Adult Swim

Adult Swim е нощен телевизионен блок по Cartoon Network в САЩ, известен с анимационните си сериали за възрастни, в които водещи са въображението, сюрреализма и извратеното чувство за хумор. В тяхната програма са „Rick & Morty”, „Superjail!”, „Family Guy”, „Mr. Pickles”, „The Venture Bros”, „Metalocalypse”, „Aqua Teen Hunger Force”, „The Boondocks” и други.

Понеже сме сред големите почитатели на Аdult Swim, решихме да обърнем внимание на сериалите включени в сезона 2016-2017 година:

Samurai Jack

Samurai Jack

Adult Swim потвърдиха, че предстои новa анимация за Самурая Джак, която отново ще бъде на Генди Тартаковски („Star War: Clone Wars”, „Dexter’s Laboratory). Верни на М (18+) рейтинга си, Adult Swim вероятно ще предложат една по-мрачна и дори кървава версия на самурая Джак.

Robot Chicken: The Walking Dead Special

Специален епизод на емблематичната стоп моушън скеч комедия „Robot Chicken”, посветен на зомби култа „The Walking Dead”, със специалното участие на създателя на комикса и изпълнителен продуцент на сериала Робърт Къркман.

Dream Corp, LLC

Стивън Мърчант и Джон Кразински

Анимационен сериал на любимият ни Стивън Мърчант (солташак на Рики Джървейс) и Джон Кразински, от американската версия на „Офисът”. „Dream Corp, LLC” ще бъде ротоскопична анимация, подобно на „A Scanner Darkly” и ще разказва за пациенти, чиито сънища се записват и анализират.

Art Prison

Игрален сериал, в който осъдени хора творят в Затвора за изкуство. „Аrt Prison” е създаден от Том Кауфман („Rick & Morty”), а продуцент ще бъде Дан Хармън („Rick & Morty”, „Community”).

В платформата за набиране на средства Indiegogo пък може да се намери кампанията на „The Adventures of Drunky” – анимационен проект, зад който стоят имената на Сам Рокуел, Джефри Тамбор (тук в ролята на Господ) и Стив Кугън. Ако набере достатъчно средства, анимационният филм на Augenblick Studios би бил с рейтинг R.

На екран през предстоящия сезон ще се завърнат сериалите „Mike Tyson Mysteries”, „The Venture Bros.”, „One Piece”, „American Dad, Bob’s Burgers”, „Robot Chicken”, „Tim and Eric’s Bedtime Stories” и много други, наред с трети сезон на „Rick & Morty”, който първоначално се очакваше чак през 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments