След огромния успех на „Първият отмъстител: Войната на героитеДжо и Антъни Русо се завръщат в телевизията. Двамата разработват 30-минутен ситком, който ще разказва за семейство дилъри на марихуана, чийто свят се обръща надолу с главата, когато нелегалният им поминък се превръща в законен в родния им щат. Семейството се опитва да се адаптира в законния бизнес и изненадващо започва да разчита на сина, чието праволинейно мислене го е превърнало в „черната овца” на фамилията дегенерати.

Братята Русо заемат важно място в света на телевизията и комедията. Печелят наградата „Еми” за режисура на пилотния епизод на култовия сериал „Arrested Development”. Техни са и много епизоди oт първите три сезона на сериала „Community” на Дан Хармън. Сценаристи на новия им сериал са Зак Крегер, основател на комедийната трупа „The Whitest Kids U’Know”, звезда на сериала на Джими Фалън „Guys With Kids” по NBC, и Моше Кашер, който през последните три години разработваше автобиографичен сериал с черно чувство за хумор за Showtime. Джо и Антъни Русо са продуценти на неозаглавения сериал, а по всяка вероятност ще бъдат сценаристи и режисьори на някои епизоди.

Завръщането на първия отмъстител” сложи началото на кариерата на братята Русо в голямото кино, но завръщането им на малкия екран звучи повече от обещаващо и нямаме търпение да научим повече за проекта.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *