Отдавна се говори за нов филм или сериал за Punisher (Наказателя), който е един от най-емблематичните (анти)герои на Marvel, но по една или друга причина нещата все не се получаваха – основна спънка беше, че досегашните екранизации не бяха особено успешни. Но след като новата интерпретация на образа, изигран от Джон Бърнтал („Живите мъртви”, „Сикарио”) във втори сезон на „Daredevil”, получи крайно положителни отзиви, следващият му солов проект практически бе циментиран и новината за това не закъсня.

Вчера Marvel и Netflix официално обявяваха, че подготвят самостоятелен spin-off сериал „The Punisher” и Джон Бърнтал, абсолютно закономерно, ще се завърне в ролята на Франк Касъл a.k.a Наказателя. Сценарист, продуцент и showrunner на сериала ще бъде Стив Лайтфут, който е известен с работата си по страхотния „Hannibal” с Мадс Микелсен. Ето какво споделя той:

За мен сложността и непредвидимостта на Франк Касъл го правят невероятно интересен герой и съм ужасно развълнуван от възможността да се потопя в неговия свят. След като гледах изпълнението на Джон в „Daredevil”, нямам търпение да работя с него по бъдещото развитие на историята на този анти-герой в собственото му шоу.

На този етап няма информация кога точно ще дебютира пилотният епизод на „The Punisher”, но по всяка вероятност това ще се случи след „Defenders”, сериал в стила на „Отмъстителите”, който ще събере героите на останалите самостоятелни сериали на Netflix – Деърдевил, Джесика Джоунс, Железния юмрук, Люк Кейдж, а може би и Наказателя.

В допълнение към новината Netflix разпространяват и официален тийзър. Вижте го:

The Punisher

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Много добра новина, за мен Джон Бърнтал направи най-добрата роля по комикс герой в ТВ сериал, поне от сериалите излезли последните 5-6 години, за които се сещам

  2. Моят глас отива за Винсънт Д’Онофрио като Кингпин – във втория сезон на „Daredevil“ отново смаза!

  3. Бърнтал беше най-тъпото нещо в сикарио. не го харесвам и общо взето не ми пука за тоя сериал (май не трябваше да коментирам, а?)