Най-накрая малко разнообразие в рекламната кампания на „Warcraft: Началото”. Вярно, че става дума само за плакати, а не за дългоочаквания втори трейлър (сигурни сме, че ще го видим съвсем скоро), но на фона на поредицата спотове, с които бяхме облъчени през изминалите няколко месеца, те идват като глътка свеж въздух. Плакатите ни дават доста добра възможност да разгледаме в детайли отделните герои, което лично за нас е плюс.

По-паметливите от вас вероятно се сещат, че миналата година през юли видяхме два плаката на предводителите на The Alliance и The Horde – Лотар (Травис Фимел) и Дуротан (Тоби Кебъл), които бяха единствените, стигнали до нас, от цяла серия с героите, която беше представена на Comic-Con – погледът ни към останалите бяха две кофти неофициални снимки. Е, новите character постери, които ще видите по-долу, са точно тези, с които се разминахме тогава (прилагаме и двата стари).

warcraft_ver3_xlg-poster warcraft_ver4_xlg-poster warcraft_ver10_xlg-poster warcraft_ver11_xlg-poster warcraft_ver12_xlg-poster warcraft_ver13_xlg-poster warcraft_ver14_xlg-poster warcraft_ver15_xlg-poster warcraft_ver16_xlg-poster

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *