Трейлърът ни дава малко по-добър поглед към „fan favorite”-a Кейси Джоунс
Кейси Джоунс

Миналия петък Paramount разпространиха кратък тийзър, който обяви днес, понеделник, 11-ти април за дата на дебюта на нов пълен трейлър на „Костенурките нинджа: На светло” на Дейв Грийн. Е, той вече е факт, а родните разпространители на филма Форум Филм ни дават възможност да го покажем ексклузивно за България с официален превод.

Трейлърът е в стила на предишните реклами, но ни дава малко по-добър поглед към „fan favorites” Бибоп и Рокстеди, както и към Кейси Джоунс, който се изпълнява от Стивън Амел. Получаваме и няколко кадъра с емблематичния Шредър или както всички го помним от детските години – Шрьодер.

Вижте и новия български постер, както и официалния синопсис.

Микеланджело, Донатело, Леонардо и Рафаело се завръщат на голям екран, за да се преборят с по-големи и по-зли злодеи. На тяхна помощ ще се притекат Ейприл О’Нийл (Меган Фокс), Върн Фенуик (Уил Арнет) и новобранецът с хокейна маска Кейси Джоунс (Стивън Амел). След като суперзлодеят Шрьодер бяга от затвора, той се съюзява с лудия учен Бакстер Стокам (Тайлър Пери) и двамата му глуповати привърженици Бибоп (Гари Антъни Уилямс) и Рокстеди (звездата от WWE Стивън Фарели), за да изпълнят своя дяволски план да превземат света. Костенурките се подготвят да обезвредят Шрьодер и новия му екип, но се оказват лице в лице с по-голямо зло – всеизвестния Кранг.

Новия български постер на на „Костенурките нинджа 2”

Режисьор на „Костенурките нинджа: На светло” („The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”) е Дейв Грийн („Earth to Echo”), а в ролите са Меган Фокс, Алън Ричсън, Ноел Фишър, Джереми Хауърд, Пийт Ползек, Уил Арнет, Уилям Фикнър, Гари Антъни Уилямс, Стивън Фарели, Майлс Хъмфъс, Британи Ишибаши, Стивън Амел, Лора Лини, Алесандра Амброзио, Брайън Тий, Тайлър Пери, Дани Уудбърн, както и Джони Ноксвил, Тони Шалуб и Фред Армисън като гласовете на Леонардо, Сплинтер и Кранг.

Българската премиера на филма е 3 юни 2016 г. на 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ако го бяха направили в класическия стил ,като в анимацията, щеше да е чук 🙂