На всички, които си падат по шантавия псевдо-шпионски екшън „Kingsman: Тайните служби”, поднасяме извинения, че не сме отразили своевременно подробности около подготвяното продължение „Kingsman: The Golden Circle”. По него отново ще работи Матю Вон, който ще разчита на Тайрън Еджъртън и Марк Стронг.

И не – няма да пропуснем факта, че чаровният Колин Фърт (вероятно) също ще се завърне по някакъв (съвсем не магически) начин. 20th Century Fox пуснаха първи постер, в който ясно се чете „Слуховете за смъртта ми са доста преувеличени” – каквото и да значи това, историята на Хари Харт очевидно не е приключила със „сигурната му смърт”, на която всички бяхме свидетели в „Kingsman: The Secret Service”.

плакат на Kingsman: The Golden Circle

Очаква се към актьорската група да се присъедини и Чанинг Тейтъм и то надали в епизодична роля, след като той споделя в туитър канала си: „I’m about to get all up in that Golden Circle. #Kingsman

Прекалено е рано за подробности и/или сюжетни линии, но съдейки по финала на първия филм, Егси и Мерлин ще трябва да се съюзят с аналогична на тяхната организация в Щатите – „Statesmаn”. Начело там са Джак, описан като арогантен каубой и бърз стрелец – това ще бъде Педро Паскал, добре познат от „Игра на тронове”, и Джинджър, в чиято роля ще видим Хали Бери (а може тя да се окаже и в ролята на шефка на ЦРУ?). Вторият тийзър-постер на продукцията споделя „My momma always told me the British gave us Southerners our manners”, което е малко дълго изречение, ако ще го изрича Тейтъм, но спецовете отвъд Океана са на мнение, че именно той ще бъде въпросният южняк. Все още не е ясно как точно, ала във филма ще се включи и още една британска легенда – сър Елтън Джон.

Kingsman: The Golden Circle

Матю Вон не е бил съвсем сигурен дали иска да режисира продължението на „Kingsman”, защото според неговите думи:

 „Шпионскиите филми са добри само ако имат страхотни злодеи. А аз все още не знаех какво да правя с моя злодей. Но една сутрин се събудих с готова сюжетна линия и абсолютно нов „злодейски” сюжет!”

В центъра му ще бъде Poppy, а за ролята е избрана Джулиан Мур. За момента се въздържаме да споделяме идеите на Вон, с които има желание да „надскочи” прекрасната сцена с клането в църквата от оригиналния филм – ще се направим, че не сме разбрали дали говори сериозно, или се шегува, и няма да му обръщаме внимание.

 

kingsman-2-statesman kingsman-2-poppyland

Kingsman: The Secret Service” е успял да акумулира 414 милиона долара – почти пет пъти повече от бюджета на филма 81 милион долара, и получи доста добри ревюта. Ясно беше, че 20th Century Fox ще държат на продължение – сценарият отново е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. При положение, че снимките ще стартират през май, а филмът ще е готов след има-няма 13 месеца, залагаме, че съвсем скоро ще има повече и по-сигурна информация.

Премиерата на „Kingsman: The Golden Circle” е определена за 16 юни 2017 година.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *