Първият тийзър трейлър на „Фантастични животни и къде да ги намерим” на Дейвид Йейтс (по едноименната книга на Дж. К. Роулинг), който ни връща във фантастичния магически свят на Хари Потър, макар и няколко години преди неговото време, ни остави доста разочаровани, тъй като за цели две минути ни показа само няколко действителни кадъра, които на всичкото отгоре не бяха много вълнуващи. Вчера обаче, по време на връчването на филмовите награди на MТV, Warner представиха пълен трейлър на филма, който предлага всичко, което ни се искаше да видим предния път, че и малко отгоре.

Преди да го видите, припомняме, че „Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

Досега се отнасяхме скептично към „завръщането в света на Хари Потър”, което приемахме чисто и просто като рекламен трик, но трябва да признаем, че в този трейлър усетихме адски много от атмосферата на поредицата (която харесваме и в двата ѝ варианта) и успяхме да се ентусиазираме мъничко – вариантът на страхотната тема на Джон Уилямс също помогна доста. Харесаха ни и Еди Редмейн (отива му да играе маг-нърд) и Колин Фарел като аврора Пърсивал Грейвс, натоварен със задачата да открие Нют. Единственото, което не ни допада (как изглежда, понеже не говори), е Катрин Уотърсън – тя беше чудесна в „Inherent Vice”, но тук нещо… И на някой друг да му прилича на Бри Ларсън?

Както и да е, има още много неща да видим – Рон Пърлман, Джон Войт, както и някое друго магическо същество, затова ще чакаме следващите реклами с интерес.

Режисьор на „Фантастични животни и къде да ги намерим” („Fantastic Beasts and Where to Find Them”) е Дейвид Йейтс, а в ролите са Еди Редмейн, Колин Фарел, Дан Фоглър, Катрин Уотърсън, Алисън Съдол, Саманта Мортън, Джон Войт, Рон Пърлман, Джен Мъри, Кармен Ежого, Езра Милър и други.

Филмът ще излезе на екран на 18 ноември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Изглежда найс… въпреки тоя мазен нефелен саламандър Еди Редмейн.