В края на миналия месец (близо цяла година след първия ни поглед към филма) бяха разпространени нови снимки от нетърпеливо очаквания от нас хорър-трилър на Николас Виндинг Рефн The Neon Demon”. Тогава не успяхме да се включим с новина, но вчера в интернет се появи още един нов кадър, което е идеална възможност да наваксаме с пропуснатото.

The Neon Demon” разказва за изгряващия модел Джеси (Ел Фанинг), която се мести в Лос Анджелис, където нейната младост и жизненост стават обект на низки страсти от страна на група обсебени от красотата жени, които ще направят абсолютно всичко, за да се докопат до това, което притежава тя.

Припомняме, че част от вдъхновението за филма идва от историята на „Кървавата графиня” Ержебет Батори, известна като жената, извършила най-много убийства в историята (според някои източници броят на жертвите ѝ надхвърля 650, но доста хора оспорват това число) – легендите са, че тя е взимала вани в кръвта на девствени момичета, за да запази младостта си.

Ето и снимките.

The Neon DemonИзгряващия модел Джеси (Ел Фанинг) Николас Виндинг Рефн Николас Виндинг Рефн

Премиерата на „The Neon Demon” по всяка вероятност ще бъде в Кан, така че силно се надяваме скоро време да имаме и първи трейлър.

Междувременно ви предлагаме да хвърлите око на една реклама на коняка Hennessy X.O., дело на Рефн. От всеки кадър на видеото струи неподправеният почерк на датския режисьор и феновете му би трябвало да останат доволни.

https://vimeo.com/158345700

Режисьор на „The Neon Demon” е Николас Виндинг Рефн, който е и съсценарист наравно с Мери Лоус. В ролите са Ел Фанинг, Киану Рийвс, Кристина Хендрикс, Аби Лий, Джена Малоун, Бела Хийткоут, Алесандро Нивола, Дезмънд Харингтън, Джейми Клейтън, Карл Глусман и други.

Френската премиера на филма е 8 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Най-чаканият от мен филм тази година заедно със „Silence“ на Скорсезе.