lemony-snicket-20160427

Бях забравила кога съм гледала „Лемъни Сникет: поредица от злополучия” – оказа се преди повече от 10 години. Споменът е отчетлив, особено за присъствието на Джим Кери в ролята на граф Олаф. Ала приемът от страна на публиката беше толкова трагичен, че дори и да са имали (нереалистични) мечти за продължаване на поредицата, Paramount и DreamWorks бързо са ги изоставили. Днес новите поколения са „третирани” по различен начин.

Трагичната, особено невесела поредица от истории на Лемъни Сникет, свързани с децата Бодлер, останали бездомни сираци по свръх-злощастно стечение на обстоятелствата, ще бъде разказана от Netflix, които са ангажирали уникалния Нийл Патрик Харис за ролята на Олаф – решение, доказателство за което виждаме и в „изтеклата” в мрежата снимка на актьора от снимачната площадка.

Нийл Патрик Харис като граф Олаф
Нийл Патрик Харис като граф Олаф

Как така се случва, че „изтичат” неволно снимки – винаги ни е било интересно. Все едно не можеш да откриеш източника на ъплоуда, да му размахаш пръст и който и да е пост в социалните мрежи скоропостижно може да отиде в небитието. Но – в случая май всички са доволни, защото това е „естествен”/вайръл ПР, за който си мечтае всяко студио. Освен това Нийл Патрик Харис изглежда доста добре – пипнали са го тук-таме, за да докарат на вид квадратния нос!

Ще следим с любопитство развитието на проекта, като адаптацията е планирана да се разгърне в 13 епизода, а изпълнителен продуцент и режисьор на поредицата е Бари Зоненфелд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *