Толкова ни липсва Мел Гибсън – режисьорът, че сме готови да забравим всякакви прегрешения на Мел Гибсън – расистът/антисемитът/алкохоликът и т.н… След като „Hacksaw Ridge” се задвижи, а и излезе трейлър на “Blood Father”, сме по-спокойни, че има някакъв шанс да видим Гибсън реабилитиран. Сега към предстоящите му проекти се добавя още един, този път телевизионен ангажимент.

Става въпрос за „The Barbary Coast”, в който ще участват Кърт Ръсел и Кейт Хъдсън, както и самият Гибсън. Епизодите ще са адаптация по книгата на Хърбърт Осбъри (автор на „Бандите на Ню Йорк”). Действието ще се развива в Сан Франциско, по времето на златната треска където ще разкрият корените на криминалната общност, която започва да се формира там през средата на 19 век.

Осбъри обича да хвърля светлина върху престъпните зачатъци на големите американски градове, а Гибсън, със своя афинитет към сурови истории, пропити с кървави изблици на насилие, ни се струва като перфектния режисьор. Имаме добро усещане за проекта и се надяваме по качества да надскочи дори „Дедууд”, който засега е любимият ни сериал, засягащ онази епоха.

Все още не се знае кога ще започнат снимките на „The Barbary Coast” и коя медия ще се наеме с разпространението. С интерес ще следим развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Баси, последният път когато Мел Гибсън и Кърт Ръсел играха заедно, беше преди почти 30 години в страхотния „Текила на разсъмване“ ….

    1. вярно. много ми се гледа гибсънов филм, чието действие да се развива в отминала епоха. а тук хем ще е режисьор, хем ще играе, което сериозно вдига очакванията.

  2. „Текила на разсъмване“ e доста смотан филм, въпреки якия каст. Обаче бих гледал всичко със и на Гибсън, дори да е филм за Холокоста… хм, ОСОБЕНО, ако е филм за Холокоста. 😀

    1. Ахахахахах спилбърг ще го продуцира for sure.

      Гибсън би се справил отлично с адаптация на Моята борба. Даже може да бъде хитлер, к’во. Вече има един хамлет зад гърба си.

  3. Само на мен ли ми е толкова умерено противна и бездарна тази Кейт Хъдсън ?