Буквално преди дни Уилям Дефо се присъедини към „Justice League: Part One”, с което актьорският състав на филма става повече от впечатляващ. Както вече сме споменавали, носителят на Оскар за „Камшичен ударДж. К. Симънс също ще бъде част от „Justice League” като новия комисар Джеймс Гордън, като се очакваше, че той ще намери място и в предстоящите самостоятелни филми за Батман.

Сега Симънс потвърждава, че договорът му е за повече от един филм, ролята му в „Justice League: Part One” е „съвсем малка” и за него снимките започват чак през юни. Ето какво споделя още и за подхода си към ролята:

“Ще участвам в поредица с 2, 3, 4, може би и повече филми. Разбира се, всички знаем кой е [комисар Гордън]. Знаем миналото му от комиксите. Скоро ще съм го проучил докрай и аз. И вероятно няма да гледам как други актьори са играли ролята, защото това е опасно и няма да е продуктивно, честно казано. Ще го изиграя по свой начин.”

За последен път в ролята на комисар Гордън видяхме Гари Олдман в трилогията на Кристофър Нолън за Черния рицар.

Justice League Part One“ е написан от Крис Терио (носител на „Оскар“ за „Арго“), а световната му премиера ще се състои на 17 ноември следващата година. В ролите ще видим също Бен Афлек, Хенри Кавил, Гал Гадот, Езра Милър, Амбър Хърд, Рей Фишър, Ейми Адамс, Джейсън Момоа и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Харно, харно… И сега ако поомекне коравата глава на Снайдър и вземе да вземе впредвид критиките към BvS за вбъдеще или още по-добре – вземе като консултант някой по-опитен колега режисьор, за да няма после мрънкане от критиците работата ще заспи.

    1. Аз пък сде надявам дано да не вземе друг по „опитен“ режисор или какъвто и да е било друг „помагач“, защото ще вземе да си развали и без това хубавия стил на знаснемане, интерпретиране и показване на нещата, който е възприел, защото може да му го развалят……

    2. Принципно на мене въобще не ми пречи какво показва като режисьор, но примерно ако Suicide Squad стане хит би било готино Дейвид Ейър да даде някой и друг акъл за JL…