Телешкият поглед е подвеждащ – всъщност Хуан Антонио Байона е адски талантливо копеле
Телешкият поглед е подвеждащ – всъщност Хуан Антонио Байона е адски талантливо копеле

Бяхме ви споменали oще миналата година, че продуцентите от Universal Pictures ce oпитват да привлекат Хуан Антонио Байона за режисьор на петия „Джурасик парк“. В крайна сметка са успели да го примамят към проекта, което автоматично означава, че испанецът вече не е част от продължението на „Z-та световна война“ (раздялата му със зомби продължението се случи всъщност още през януари, но сега вече можем да бъдем категорични, че проблематичната продукция с Брад Пит официално трябва да си търси друг диригент).

Според нас Байона, отговорен за „Невъзможното“ и „Часът на чудовището“, е великолепен избор и с нетърпение очакваме да видим какво ще се получи от следващия филм, а и в каква посока изобщо ще поеме феноменално успешният динозавърски франчайз. Потвърдено е завръщането на Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, но ние специално силно се надяваме да зърнем отново на екран някой от актьорите-ветерани, особено Джеф Голдблум. Освен това сценаристи отново ще бъдат Колин Тревъроу и Дерек Конъли, отговорни за написването на предната част.

Кадър от „Джурасик свят“
Кадър от „Джурасик свят“

Петият „Джурасик парк“, also known as втория „Джурасик свят“, се очаква да прегази киносалоните на 22 юни 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. „Невъзможното“ беше мащабен и впечатляващ. Байона е адекватен избор. А нали разбра, че в Star Wars Кери Фишър, Харисън Форд и Марк Хамил със сигурност ще участват, защото просто няма как да не дадат на Тревъроу да режисира динозаври. : )))

    1. Готина шегица! 🙂
      А „Невъзможното“ беше колкото „мащабен и впечатляващ“, толкова и скромен и личен, което е още един плюс за Байона.