The Invitation

Обикновено character постери имат блокбастърите и по-големите продукции с множество герои, а ако случайно става дума за по-нископрофилен филм, той е с участието на известни актьори. От време на време обаче се случва с подобни да се сдобие и някой далеч по-скромен проект без големи звезди, какъвто е и „The Invitation” на Карин Кусама, който е един от най-очакваните от нас филми за годината.

The Invitation” е камерен психо-трилър, в който млад мъж е поканен на празнична вечеря в дома на бившата си жена и новия ѝ съпруг. Докато останалите гости се забавляват, той е обхванат от изключително силното чувство, че зад поканата има скрита зла умисъл.

Филмът беше показан на Fantastic Fest и SXSW, откъдето получи повече от отлични отзиви. Лично за нас те бяха потвърдени от първите му два трейлъра, които чудесно илюстрираха напрегнатата атмосферата, без да издават много подробности за сюжета и централната мистерия.

Вижте новите character постерите, които предлагат няколко интересни реплики, засилващи любопитството ни какво точно се случва по време на вечерята.

плакат на The Invitation the-invitation-pruitt-poster the-invitation-eden-3-poster the-invitation-david-poster ithe-invitation-cp-kira-poster

В този напрегнат психологически трилър на Карин Кусама, напрежението се покачва, когато Уил (Логан Маршъл-Грийн, „Прометей”) пристига на вечеря у бившата си жена Идън (Тами Бланчард, „Вдън горите”) и новия ѝ съпруг Дейвид (Микил Хаусман, “Игра на тронове”). Трагичното минало на Уил и Идън хвърля сянка върху не по-малко странното настояще, а съмнителното поведение на домакинята и загадъчните гости навеждат Уил на мисълта, че зад поканата се крие неясен мотив. „The Invitation” размива границите между параноя, мистерия и ужас, докато зрителите губят представа кои заплахи са истински и кои – въображаеми.

Режисьор на „The Invitation” е Карин Кусама („Girlfight”, „Jennifer’s Body”), а в главните роли са Логан Маршъл-Грийн, Тами Бланчард, Микил Хаусман, Емаяци Кориналди, Джон Карол Линч и други.

Филмът ще е по кината и On Demand от 8 април 2016.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *