preacher-10032016

От началото на ноември миналата година, когато дебютира първият трейлър на „Preacher“ на Сет Роугън, Еван Голдбърг и Сам Катлин, не сме виждали абсолютно нищо съществено от дълго подготвяния и очакван с доста голям интерес сериал, базиран на едноименния култов комикс на Гарт Енис и Стив Дилън. Единственото раздвижване беше покрай новината за присъединяването на Джаки Ърл Хейли в ролята на злодея Один Куинканън.

Другата седмица обаче на „Preacher“ му предстои да дебютира на SXSW и очакваме в най-скоро време рекламната кампания на сериала да се задвижи сериозно (да вземем да видим някой нов трейлър) и най-накрая да узнаем точната дата, на която той ще се появи по телевизионните екрани. А индикация, че нещата в тази посока вече се случват, са разпространените от Сет Роугън нови официални снимки, които представят тримата главни герои – Къстър, Тюлип и Касиди.

Преди да ги видите обаче, припомняме за какво става дума в сериала: „Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

Preacher_FirstLook_013

Preacher/ Pilot

Preacher/ Pilot

Допълнителни подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

В ролите са Доминик Купър (Джеси Къстър), Рут Нега (Тюлип), Иън Колети (Гъзоликия), Джоузеф Гилгън (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила), У. Ърл Браун (Хюго Руут), Том Брук (Фиори), Луси Грифитс (Емили Удроу), Елизабет Пъркинс (Вайла Куинкенън), Джаки Ърл Хейли (Один Куинканън) и други.

Премиерата на „Preacher” е предвидена за 2016 г. по AMC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *