Universal и Legendary представиха нов международен трейлър на предстоящата, доста амбициозна кино адаптация „Warcraft: Началото“ на Дънкан Джонс, който обаче е с дължина само една минута – удължен телевизионен спот, какъвто видяхме преди броени дни. С други думи, „спот”-ната диета”, на която са ни сложили от няколко месеца (последните ни четири новини са по повод ТВ спотове) продължава с пълна сила и ще трябва да почакаме още малко, докато видим заветния втори пълен трейлър.

За нашите общи впечатления по темата вижте новините ни до момента. Засега отказваме да коментираме, докато не видим качествен трейлър.

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” („Warcraft“) е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Май аз съм единственият, който си мисли, че ще се изкефи на тоя филм.

    1. Не си само ти, споко. Всички фенове на игрите се кефят на макс.

  2. Тотално не ме дърви, но поне ефектите са значително подобрени от първия трейлър досега. Текстурата на керъктърите е супер.

  3. невероятно е предвид огромното чакане колко компромисно изглежда тоя филм. 🙁 И все пак тая някакви надежди.