Mapк Хамил
Един от най-разпознаваемите гласове от анимационната и геймърска вселена на DC Comics се завръща – Марк Хамил като Жокера

Когато ви споделихме новината за предстоящата пълнометражна анимация „The Killing Joke“, вдъхновена от едноименния легендарен комикс на Алън Мур oт 1988 г., не очаквахме, че ще мине толкова време, преди да видим реални доказателства, че проектът наистина ще се случи. Чакането обаче приключи и вече сме спокойни. Припомняме, че двата най-разпознаваеми гласа от анимационната и геймърска вселена на DC Comics се завръщат – Кевин Конрой като Батман и Марк Хамил като Жокера. Към тях са се присъединили Рей Уайз като Джеймс Гордън и Тара Стронг като Барбара Гордън. Онзи ден Хамил разпространи чрез туитърския си профил първата официална снимка:

…а малко след това качи и този поглед зад кулисите, на който го виждаме в приятелска прегръдка с Конрой:

Радваме се, че процесът по направата на „The Killing Joke“ е зареден с настроение, но не се радваме, че все още не се знае кога точно ще видим готовия филм (вероятно ще е през лятото, но няма потвърдена дата). Същевременно сме особено ентусиазирани от слуха, че адаптацията може да се сдобие с R-рейтинг – оплисканата с кръв история на Мур е с утвърдено скандален за жанра си ореол и подобен творчески подход би бил съвсем в реда на нещата. Продуцентът Джеймс Тъкър намекна миналата година за подобна възможност, но и това засега си остава само мълва и нищо повече.

Вие чели ли сте „Batman: The Killing Joke“ и какво мислите по въпроса?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *