Първият нецензуриран трейлър на комедийния трилър „The Nice Guys” на режисьора и сценарист Шейн Блек ни изпълни с кеф ей до тук и изстреля филма, към който и без това имахме доста сериозен интерес, в челните места на класацията ни с най-очакваните заглавия за годината. Сега с огромна радост приветстваме нов обещаващ трейлър на филма, представен късно снощи от Warner Bros., който затвърждава адски добрите ни впечатления, въпреки че е доста по-обран от предишния и като цяло ни харесва една идея по-малко.

The Nice Guys”  е с участието на Ръсел Кроу и Райън Гослинг, които влизат в ролите на частен детектив-загубеняк и бабанка-наемник за мръсни поръчки, които трябва да работят заедно, за да открият липсващо момиче и да разрешат привидно несвързаната с техния случай смърт на една порнозвезда. В процеса на разследването те се сблъскват с шокираща конспирация, достигаща до най-високите кръгове на властта.

В добавка към новия трейлър ви предлагаме и един удължен телевизионен спот.

Пълни кретени! Наскоро попаднахме на няколко човека, на които първият трейлър не им допада и като цяло не са особено ентусиазирани за филма, и честно казано, не ги разбираме. Ние имаме усещане, че това ще е сред любимите ни филми за годината. Шейн Блек е майстор на подобни истории и му имаме пълно доверие, а Гослинг и Кроу са черешката, украсяваща хапливия му стил.

Вижте и един нов постер.

плакат на The Nice Guys

Режисьор на „The Nice Guys” е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang”, „Железният човек 3”), който е и сценарист наравно с Антъни Багарози. В ролите са Райън Гослинг, Ръсел Кроу. Мат Бомър, Ким Бейсингър, Рейчъл Брук Смит, Маргарет Куали, Тай Симпкинс и други.

Премиерата е 20 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments