В момента в Лос Анджелис тече конвенцията WonderCon, покрай която получаваме нов ъпдейт, свързан с „Костенурките нинджа: На светло” на Дейв Грийн. Paramount представиха два character постера на Бибоп и Рокстеди (на тях двамата криминално проявени ретарди изглеждат доста по-добре, отколкото в първия трейлър), както и още един ексклузивен общ плакат на костенурките, рисуван от Дейв Куигъл.

Наравно с постерите получаваме и нов трейлър на филма. Надявахме се, че след като преди две седмици получихме първия си поглед към новия вариант на Шредър, тук ще видим повече от него, но уви присъства съвсем за мъничко и без емблематичния си шлем.

Гледайки кадрите с танка ни хрумна, че сцената изглежда като римейк на тази със снежния склон и камиона от първия филм (едно от малкото неща, които ни изкефиха, макар и по guilty начин) и нищо чудно да са използвали някой темплейт – знаем (виждали сме), че Майкъл Бей, който е продуцент на филма, обича да използва такива.

Преди да видите и споменатите по-горе постери, имаме да споделим още една новина, която дойде от WonderCon – актьорът, който ще озвучава любимеца на феновете Кранг (чийто нов вид не успя да ни спечели), е Фред Армисън („Portlandia”), познат най-вече с изпълненията си в SNL.

teenage-mutant-ninja-turtles-2-poster-bebop

плакат

teenage-mutant-ninja-turtles-2-poster

Режисьор на „Костенурките нинджа: На светло” („The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”) е Дейв Грийн („Earth to Echo”), а в ролите са Меган Фокс, Алън Ричсън, Ноел Фишър, Джереми Хауърд, Пийт Ползек, Уил Арнет, Уилям Фикнър, Гари Антъни Уилямс, Стивън Фарели, Майлс Хъмфъс, Британи Ишибаши, Стивън Амел, Лора Лини, Алесандра Амброзио, Брайън Тий, Тайлър Пери, Дани Уудбърн, както и Джони Ноксвил, Тони Шалуб и Фред Армисън като гласовете на Леонардо, Сплинтер и Кранг.

Премиерата е 3 юни 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Бибоп и Рокстеди (their names are both derived from genres of music: bebop is a style of jazz; while rocksteady is a Jamaican music style, a precursor to reggae) изглеждат ПЕРФЕКТНО.

    Кейси Джоунс, Кранг, Бибоп и Рокстеди и подобрена визия на Шредър, какво повече.

    P.S. „Шрьодер“ колко по-яко звучии 🙂

  2. Изглеждат перфектно на постерите. В самия филм… „ай донт тинк соу“. :/ И да, Шрьодер е много по-яко, но за съжаление не е точно.
    Отивам да си пусна първия филм – не ме хранете, в настроение съм за мазохизъм. 🙂