The Angry Birds Movie

Днес честваме националния си празник, а денят ни се струва идеален, за да ви представим най-новия международен трейлър на „The Angry Birds Movie” – предстоящата пълнометражна киноадаптация на изключително популярната серия от игри „Angry Birds”, в която тримата другари аутсайдери Ред, Чък и Бомб от острова на птиците се изправят срещу прасета нашественици, които открадват всичките им яйца.

Предишният трейлър ни запозна с историята в най-общи линия, но този най-накрая ни разкрива как точно в нея ще се впишат познатите ни елементи от играта, превърнала се в попкултурен феномен.

С всяка следваща реклама „The Angry Birds Movie” ни става все по-симпатичен, но все още сме доста далеч от истински ентусиазъм (какъвто мислихме, че ще ни изпълва по това време, тъй като сме големи почитатели на игрите). Но ако продължават така с трейлърите, до 20-май ще сме се запалили. Ако не, поне шансът да се разочароваме ще е по-малък.

Вижте и един международен постер.

плакат

Режисьори на „The Angry Birds Movie” са Клей Кейтис и Фъргал Райли, а в оригинал в ролите ще чуем Джейсън Судейкис, Джош Гад, Дани Макбрайд, Мая Рудолф, Кейт МакКинън, Тони Хейл, Кийгън-Майкъл Кий, Бил Хейдър, Питър Динклидж и други.

Премиерата е 20 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *