Денят на независимостта: Нова заплаха

Нямаше как да се разминем и със Super Bowl спот на „Денят на независимостта: Нова заплаха” („Independence Day Resurgence”) при положение, че иконичният първи тийзър на 90-арската катастрофичната класика „Денят на независимостта” (може да го видите най-долу) дебютира именно по време на най-гледаното спортно събитие в Америка преди цели 20 години. Подхождаме към новата реклама с надеждата, че сега ще успеем да се присъединим към всеобщото въодушевление по адрес на филма, тъй като ние бяхме едни от малкото хората, които останаха равнодушни пред първия трейлър.

Действието на „Денят на независимостта: Нова заплаха” се развива 20 години след събитията в първия филм. През изминалото време хората са направили всичко възможно да изградят защита и да се подготвят за неминуемото завръщането на извънземните, но когато това най-накрая се случва, откриват, че усилията им не са били достатъчни..

За съжаление, колкото и да ни се иска да е различно, отново не сме развълнувани, а на теория спотът си има абсолютно всичко, което може да се желае. Просто визията и по-конкретно ефектите продължават да са ни прекалено „лъскави” и „стерилни” и за миг не можем да се почувстваме така както, когато видяхме разрушенията в оригиналния филм. Това е положението и нищо не можем да направим по въпроса.

Update: Вижте и официалният постер, който дебютира скоро след спота.

„Денят на независимостта: Нова заплаха”

След като „Денят на независимостта” предефинира блокбастърите, следващата епична част от историята ще предложи глобална катастрофа с невъобразими мащаби. Използвайки извънземна технология, земните нации са се обединили, създавайки огромна защитна програма, която да пази планетата ни. Но нищо не може да ни подготви за напредналата и безпрецедентна сила на извънземните. Само находчивостта на няколко смели мъже и жени може да спаси света ни от пълно унищожение.

Режисьор на „Independence Day Resurgence” е Роланд Емерих, а в ролите са Джеф Голдблум, Бил Пулман, Майка Монро, Лиъм Хемсуърт, Джеси Ъшър, Джоуи Кинг, Сила Уорд, Уилям Фикнър, Брент Спайнър, Вивика А. Фокс, Angelababy, Шарлот Гейнсбур, Джъд Хърш и други.

Премиерата е 24 юни 2016.

Ето го и споменатия по-горе Super Bowl спот на „Денят на независимостта”.

http://www.youtube.com/watch?v=1ZvsxNJsF1k

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *