Кристен Стюарт

Equals” е поредният филм на Дрейк Дормъс („Луди от любов”), който се фокусира върху двама млади и пътя им към споделеност. Сетингът този път е футуристично общество, което е открило начин да живее без емоции. Без любов, страх, гняв и ревност всичко изглежда съвършено, докато, нали, сещате се, все някой не извърши първородния грях. Вижте трейлъра:

Честно казано не виждаме нищо интересно. Антиутопична романтика с indie атмосфера. Темата е до болка позната и място за вариации почти няма. Оставаме с впечатлението, че „Equals” ще бяга от екшъна и ще разчита на изчистена сценография и камерни изпълнения. Но за съжаление дори „Пазителят”, който не е от най-представителните за поджанра, ни се струва по-интересен.

Въпреки това Холт ни е ужасно симпатичен след „Лудия Макс: Пътят на яростта” и бихме се прежалили да гледаме филма заради него. Стюърт от своя страна продължава дълготото и болезнено бягство от образа на тийн готик икона с избора на по-независими проекти. Дано скоро да открие точния филм.

плакат

Режисьор на „Equals„ е Дрейк Дормъс, а освен Никълъс Холт и Кристен Стюарт, в ролите ще видим Гай Пиърс, Джаки Уийвър, Бел Поули, Кейт Лин Шийл, Клаудия Ким и други.

Премиерата беше на фестивала във Венеция.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *