„Ченге в детската градина 2” с Долф Лундгрен

Да сме наясно, пускаме този трейлър само защото отбелязахме „Ченге в детската градина 2” покрай появата на първите снимки от филма и искахме да изведем „болката” докрай, за да може я забравим скоропостижно и спокойно да продължим с живота си. Вероятно ще попитате защо въобще сме се захващали да го отразяваме? Ами защото сме фенове на Долф Лундгрен и в известена степен „Ченге в детската градина” с Арнолд Шварценегер ни е „guilty pleasure”. Затова когато, сякаш от нищото, изскочиха кадрите, просто се подлъгахме. Но да не обсъждаме повече, вижте един кратък синопсис и трейлъра и да се свършва.

В „Ченге в детската градина 2” Лундгрен влиза в ролята на агент Рийд, който отива под прикритие като учител в детска градина, за да открие флашка, съдържаща изключително ценна информация, открадната от Програмата за защита на свидетели. Наред с дечурлигата, които го изкарват извън нерви, Рийд се изправя и срещу изключително политически коректната среда на детската градина.

Предния път споменахме, че не се виждаме как сядаме гледаме филма, но ако случайно го засечем по телевизията, може да му хвърлим едно ухо, докато вършим някаква работа. Сега вече не сме сигурни, че дори и това бихме направили.

Режисьор на „Ченге в детската градина 2” е Дон Майкъл Пол („Jarhead 2: Field of Fire”, „Tremors 5: Bloodlines”). В ролите са Долф Лундгрен, Сара Стрейндж, Алекс Паунович, Бил Белами, Андре Трикоту, Каролин Адейър и други.

Премиерата на филма на DVD и Digital HD е 17 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments