Хищникът

You’ll never see him coming

Това е рекламното изречение на подготвяния от Шейн Блек нов филм (все още не е съвсем ясно дали ще е римейк, продължение или рибуут) от поредицата за „Хищникът” и трябва да признаем, че е изключително подходящ в случая. От доста време не бяхме чували нищо за проекта и си мислехме, че нещата са се разпаднали (поне в този им вариант, защото от Fox няма да оставят току-така подобен франчайз да им хваща прах, вместо да го цицат), но вчера, сякаш от нищото, на официалната страница на „Хищникът” във Фейсбук с думите „Here we go again, bro” бе представен първият тийзър постер на филма.

плакт

Наравно с таглайна, който заема почти цялото видимо пространство на плаката (до степен, че не можем да видим като хората самия Хищник), научаваме и новото заглавие на филма, което е „The Predator”. На български би трябвало да си останем с „Хищникът”, но няма да се учудим, ако родните разпространители му лепнат някое подзаглавие като „Хищникът: Завръщането” или пък „Хищникът: Началото”, защото като нищо може да видим някоя предистория.

Самият Шейн Блек определя „The Predator” като „inventive sequel”, но това беше отдавна, а и реално нищо не означава. Пък и проектът е в доста ранен етап, така че са възможни всякакви промени. Предполагаме, че истинската работа по него ще започне много скоро, след излизането на страхотно изглеждащия „The Nice Guys” на Блек (един от най-очакваните от нас филми за годината), така че тепърва ще научаваме подробности. Дето се вика, „stick around” за още новини по темата!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. „…не можем да видим като хората самия Хищник“. Ми вижте го, това е плакат от Хищници:
    http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/Predators-movie-image-110.jpg
    Да си признаем – образът е поизчерпан и беден откъм развитие (с Пришълецо всеки път има нещо ново); Родригес поне вкара полурасата & псетата. Дедо Арни може да помогне на филма, само ако играе ТерминаторЪ – с/у главния. ‘Щото с/у хора е ^детска игра^ и ако ще е просто „let them fight“ – да има супергеройски враг. Иначе няма да е нещо повече от фенския късометражен „Dark Ages“… или култовия „Batman: Dead end“!

  2. Постерът и заглавието са страшен фейл, а и ми е интересно как ще се преведе на български филмът – като „Хищник“ предполагам. 😀 Дано не е рибуут/римейк, а sequel. Още по-дано измислят нещо ново и интересно за развитието на тая вселена, защото франчайзът е доста в гъза вече повече от две десетилетия. Иначе Шейн Блек кефи максимално.