Том Харди в „Taboo” на Стивън Найт и Ридли Скот

Ако последните няколко месеца сте попадали на снимки на Том Харди, на които е единствено по татуировки (или както се казва, „както майка го е родила”), те най-вероятно са били от снимачната площадка на продуцирания от него и Ридли Скот и създаден от Стивън Найт предстоящ мини-сериал на FX „Taboo”. Ако досега не сте чували за проекта, не бързайте да правите връзка между голите снимки на Харди и заглавието и да предполагате, че става дума за нещо със сексуален характер, защото едва ли може да сте по-далеч от истината.

Taboo” е историческа драма, която ни отвежда в Лондон началото на XIX в., и разказва историята на Джеймс Казая Дилейни (Харди) – смятан за мъртъв авантюрист, който след 10 години странство се връща у дома, където открива, че баща му е умрял при странни обстоятелства, а Източно-индийската компания иска да погълне бизнеса му, на който той е наследник. Дилейни обаче отказва да продава и „въоръжен” с 14 откраднати диаманта, решава да изгради своя собствена търговска империя, като по този начин се намесва в опасна игра, която може да коства и неговия живот. Обгърната в конспирация, убийство и предателство, една тъмна семейна мистерия се разкрива във взривоопасна приказка за любов и измяна.

Ако сте се заинтригували, вижте първия трейлър.

Според нас трейлърът изглежда чудесно и затвърждава желанието ни да гледаме „Taboo” – желание, което и без това изпитвахме, защото сме фенове на предишните две колаборации между Стивън Найт и Том Харди Locke” и „Peaky Blinders”. Историята също ни грабва, а и актьорският състав не е за изхвърляне – освен Харди, той включва имената на Джонатан Прайс, Майкъл Кели, Уна Чаплин, Дейвид Ханман, Джеси Бъкли, Джеферсън Холи други.

Режисьор на всичките осем епизода на „Taboo” е Кристофър Найхолм („The Killing”), а сценарият е дело на Стивън Найт, по идея на Том Харди и баща му Чипс Харди. Премиерната дата все още не е известна, но когато и да е, ние ще сме на линия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Мега зле! На нивото на пени дредфул, че и по-надолу с тоя мрънльо.

  2. „АЙ М Е ВЕРИ ДЕНЖЪРЪС МЕН“ уоооооооооооаааааааааааааооооооооо…