Дони Йен

Точно след една седмица по Netflix ще се появи продуцираното от Харви Уайнстийн и Дейвид Туейтис, позакъсняло (и никому ненужно) продължение на превърналия се в класика „Тигър и Дракон” на Анг Лий. По този повод получаваме нов пълен трейлър, който евентуално да ни убеди, че филмът е нещо повече от безсрамен „cash grab”.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny” е създаден по романа „Iron Knight, Silver Vase” на Дулу Уан и според официалния синопсис, разказва за изгубена любов, легендарен меч и една последна възможност за изкупление, преплитащи се със спиращ дъха екшън и „martial arts” битки между доброто и злото, които ще решат съдбата на света.

Този трейлър е малко по-добър от предишния, но отново не виждаме нищо специално, което да отличава филма от десетките нископрофилни, идващи от Азия фентъзи заглавия с бойни изкуства. Затвърждаваме първоначалните си впечатления, че „Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny” използва името „Тигър и Дракон” само защото е популярно в цял свят и ще му помогне да се продаде по-добре.

Ще признаем обаче, че един-два кадъра от трейлъра ни допадат и допускаме възможността да има една-две битки (вероятно тези, които не са създадени с помощта на компютър), които да си заслужават. Това обаче не е достатъчна причина да искаме да видим филма.

Вижте и един малко по-стар китайски трейлър, както и поредица character постери.

плакат

Режисьор на „Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny” е  хореографът Юен У Пин („Матрицата”, „Убий Бил”), а в ролите са Мишел Йео, която се завръща към героинята си от оригиналния филм, Дони Йен, Хари Шум-син, Джейсън Скот Лий, Роджър Юан, Еуджения Юан, Наташа Лиу Бордизоас и други.

Филмът тръгва по кината в Китай от днес, а от следващия петък, 26 февруари, ще се появи в каталога на Netfix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *