10 Cloverfield Lane

Вчера, по време на „midseason” завръщането на шести сезон на „Живите мъртви”, Paramount представиха нов трейлър на обгърнатия в мистерия „10 CloverfieldLane” на Дан Трактенбърг и Дж. Дж. Ейбрамс, за който знаем, че е свързан по някакъв начин с „Cloverfield” („Чудовищно”) на Мат Рийвс, но не и как точно – Ейбрамс ги определя като  „кръвни роднини”, но какво точно означава това не е ясно.

За съжаление, този нов трейлър не дава конкретни отговори – да не кажем, че поставя и доста нови въпроси, но (също като Super Bowl рекламата) все пак предлага дребни подробности за сюжета и героите, така че си заслужава. Вижте.

Ние чакаме да зърнем познатия ни гигантски „крийчър”, но след първия постер, сега и този трейлър залага на „таглайна”, че „чудовищата идват в повече от една форма”, и започваме да си мислим, че това може и да не стане. Нищо не пречи действието на филма да се развива по време, преди или след „Cloverfield”, но в действителност да не видим истинско чудовище, а то да е само метафора за гадостите, на които е способен човек. Определено в рекламите до момента можем да открием доказателства за подобна теория.

Но както и да е, това им е хубавото на тези проекти – може да си спекулираме, а не някой да ни сервира всичко наготово още в първия трейлър. И в този ред на мисли, за всякакви спекулации и коментари върху viral рекламата на филма ви препоръчваме този блог.

cloverfieldclues

Режисьор на „10 Cloverfield Lane” е Дан Трактенбърг, а сценарият е дело на Матю Стюкън, Джош Кембъл и автора на „Камшичен удар” Деймиън Чазел. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Брайън Бърг. В ролите са Джон Гудман, Мери Елизабет Уинстед и Джон Галахър-син.

Премиерата на филма е 11 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *