„Demolition” - Джейк Джиленхол

Fox Searchlight представиха нов трейлър и плакат на предстоящата екзестенциална драма „Demolition” на режисьора Жан-Марк Вале („Dallas Buyers Club”, „Wild”) с Джейк Джиленхол и Наоми Уотс. Филмът разказва за инвестиционен банкер (Джиленхол), чиито живот се сгромолясва след смъртта на съпругата му. След като автомат за закуски в болницата блокира и отказва да изпълни поръчката му, той започва да изпраща на компанията производител поредица от оплаквания под формата на писма, които привличат вниманието на служителка (Уотс), която има свои собствени житейски проблеми. Скоро между тях възниква връзка, която, в крайна сметка, помага и на двамата да си стъпят на краката.

Новият трейлър е малко по-подробен от предишния по отношение на историята – виждаме повече за героинята на Наоми Уотс и нейния син, който явно има доста съществена роля, но общо взето, оставя същото усещане за липса на някаква особена оригиналност. Нещо, което е в тон и с не особено добрите отзиви за филма от фестивала в Торонто. Въпреки това ние сме оптимисти и смятаме, че има шанс (предвид творческия екип) „Demolition” да ни допадне.

„Demolition” - Джейк Джиленхол

Режисьор на „Demolition” е Жан-Марк Вале, а в ролите са Джейк Джиленхол, Наоми Уотс, Крис Купър, Юда Луис, Хедър Линд и други.

Премиерата е 8 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *