The Invitation”

Не вярвахме, че е възможно очакванията ни към изключително обещаващия камерен психо-трилър „The Invitation” на Карин Кусама („Girlfight”, „Jennifer’s Body”) да станат по-големи, отколкото бяха, след като видяхме първия тийзър (който циментира изначалния ни интерес към филма, породен от сюжета и от отлични отзиви, които получи на Fantastic Fest и SXSW). Но ето, че точно това се случва.

Причината е най-новият отличен трейлър на филма, който по един изключително ефективен начин ни запознава с цялостния тон и атмосфера, както и с централната мистерия, без обаче да издава прекалено много от сюжета. В крайна сметка не научаваме нищо повече от това, което вече знаем.

А то е следното: Уил (Логан Маршъл-Грийн) е поканен на вечеря у бившата си жена Идън (Тами Бланчард) и новия ѝ съпруг Дейвид (Микил Хаусман). Докато хората, които не са се виждали от доста време, се забавляват, Уил е обхванат от изключително силното чувство, че зад поканата има скрита зла умисъл. Вижте трейлъра

Нямаме какво повече да кажем, освен чудно! Този трейлър е един от най-добрите, които сме гледали наскоро, и в комбинация с всичките останали плюсове (любопитна история, ограничено време и място на действието, както и добри отзиви) директно изстрелва „The Invitation” в списъка ни с най-очаквани филми на 2016 г. Прогнозираме, че накрая ще влезе и в списъка с най-добрите.

Вижте и един нов постер.

плакат

В този напрегнат психологически трилър на Карин Кусама, напрежението се покачва, когато Уил (Логан Маршъл-Грийн, „Прометей”) пристига на вечеря у бившата си жена Идън (Тами Бланчард, „Вдън горите”) и новия ѝ съпруг Дейвид (Микил Хаусман, “Игра на тронове”). Трагичното минало на Уил и Идън хвърля сянка върху не по-малко странното настояще, а съмнителното поведение на домакинята и загадъчните гости навеждат Уил на мисълта, че зад поканата се крие неясен мотив. „The Invitation” размива границите между параноя, мистерия и ужас, докато зрителите губят представа кои заплахи са истински и кои – въображаеми.

Режисьор на „The Invitation” е Карин Кусама, а в главните роли са Логан Маршъл-Грийн, Тами Бланчард, Микил Хаусман, Емаяци Кориналди, Джон Карол Линч и други.

Филмът ще е по кината и On Demand от 8 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Добър е! Страшно напрегнат! Сега чакам да видя „Green Room“ за нова доза свиващо стомаха напрежение, въпреки че, там няма толкова мистерия.