Captain America: Civil War

Продължаваме да изоставаме с рекламните ъпдейти около „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”), но държим да отбележим, че това не е защото имаме някакво отрицателно отношение към филма – даже напротив, както сме споменавали вече няколко пъти, имаме надежда (или по-скоро вяра, тъй като тя не се базира на никакви реални доказателства), че братята Русо най-накрая ще ни предложат нещо по-различно и по-„edgy” от традиционното за филмовата вселена на Marvel. А колко точно сме били наивни да вярваме в подобно нещо ще разберем след два месеца.

Сега по същество: през изминалата седмица в нета се появиха няколко доста интересни снимки, най-важната (поне за нас) от които представи първия ни по-ясен поглед към суперзлодея Кросбоун (Франк Грило) – неговата поява беше посята в „Завръщането на първия отмъстител”. Следващата по важност снимка отново ни предлага първи поглед, този път към героя на Мартин Фрийман, Еверет Рос, който е свързан с историята на Черната пантера (Чадуик Босман). На снимката Фрийман е в компанията на Емили ВанКамп, която е Агент 13. В добавка получаваме и нов поглед към Алената вещица и Черната пантера.

Кросбоун (Франк Грило)

Мартин Фрийман (Еверет Рос) и Емили ВанКамп (Агент 13)

В добавка ви предлагаме едно кратко видео, което представя причините, стоящи зад Войната на героите, в която Капитан Америка и Железния човек влизат в епичен сблъсък. Също така ви предлагаме и две тематични корици на Empire.

http://www.youtube.com/watch?v=682_yjauxso

Empire корица

корица

Стив Роджърс предвожда новосформираните Отмъстители в тяхната неспирна борба в защита на човечеството. Но след поредния инцидент, в който има сериозни косвени разрушения и жертви, политическото напрежение се покачва и правителството въвежда специална система, с която да държи героите под отговорност. Новото „status quo” разцепва Отмъстителите на два лагера – единият е воден от Стив Роджърс и неговото желание героите да бъдат оставени свободно да защитават хората без намесата на правителството, а другият от Тони Старк, който изненадващо решава да подкрепи правителството в тяхното искане за налагане на контрол.

Режисьори на „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”) са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Крис Евънс, Робърт Дауни-син, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и други.

Премиерата е 6 май 2016.

Капитан Америка

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *