Ларс фон Триер

Ако щете вярвайте, но вече изминаха две години от премиерата на двете части на „Нимфоманка”. След успеха на филма, Триер се фокусира върху най-важния си проект до момента: себе си. В борбата си с депресията и различните стимуланти, до които е прибягвал, режисьорът се беше отчаял, че ако изгуби демоните си, ще си отиде и творческият му гений. Затова и предположи, че повече няма да прави филми. Ето какво сподели той по случая през 2014-а:

„На човек не му пука за „Ролинг Стоунс”, ако няма предчувствието, че са изпразнили бутилка „Джак Даниелс” преди да се качат на сцената. Това са глупости. Или Джими Хендрикс без хероин или каквото там е взимал. Това са пълни глупости, не би трябвало да ни интересува. Не искаме това, защото искаме специалния им метод, постигнат по някакъв мистериозен начин, което все пак е свързано с някакви опиати, нали? Но когато аз работя, ми липсват опиатите. Това е смисълът, струва ми се. Много е тъжно да си трезвен. Но аз съм.”

Чрез своя фейсбук аканут Триер обяви, че е готов да се върне на работа. Тази есен режисьорът ще започне снимките по „The House That Jack Built.” Вече сме писали по повод този проект, но изглежда идеята историята да се разгърне в 8 часа няма да се осъществи. Без значение, радваме се, че Триер най-накрая се чувства във форма да снима отново.

Историята на „The House That Jack Built” ще се завърти покрай сериен убиец, но през неговата гледна точка. Предлагаме и видеото, чрез което Триер обяви новината, което в края си съдържа намигване към непрежалимия Дейвид Боуи.

Allow me to remind you…

Posted by Lars von Trier on Friday, February 12, 2016

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Значи Тирион гушва букета. Макар че не ми се вярва много.

    Ах защо книгата не излезе преди новия сезон. Мартин заслужава много бой! 🙂

  2. Ебати колко яко би било Триер да режисира финала на тоя сериал 😀