Х-Мен: Апокалипсис

Everything they build will fall!

В „Х-Мен: Апокалипсис” апокалипсисът, който идва под формата на едноименния древен и изключително могъщ мутант, е надвиснал над мутантите от „Х-мен”, които са принудени да се обединят и да поведат война не само за своето собствено оцеляване, но и за оцеляването на целия свят.

Новият епичен Super Bowl спот на филма почти изцяло се фокусира върху разрушителните измерения на историята, а в добавка предлага и първия ни по-качествен поглед към Сайлок, изиграна от сексапилната Оливия Мън.

И тук, както и при първия трейлър, реакцията ни е по-скоро положителна, но имаме и доста притеснения, които ни пречат да се изкефим без да му мислим много. Затова и  продължаваме да чакаме нова пълна реклама, която се надяваме да свали задръжките ни. Или пък да наклони везните твърдо в отрицателна посока, но това не е за предпочитане.

Вижте и няколко нови снимки.

Джеймс Макавой

Действието на „Х-Мен: Апокалипсис” започва десет години след края на „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, когато Апокалипсис (смятан за първия мутант) напуска египетската си гробница, където е прекарал няколко хиляди години, твърдо решен да господства над новия свят. По пътя към целта си, той вербува опитващия се да води нормален живот в Полша Магнито, който се превръща в един от четиримата „конници на апокалипсиса” – останалите са Сайлок, Буря и Ангела. Междувременно отчуждената Мистик и Професор Х (който обучава младите мутанти да контролират силите си) се обединяват, за да предотвратят заплахата от тотално унищожение.

Режисьор на „Х-Мен: Апокалипсис” („X-Men: Apocalypse”) е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Дохърти и Дан Харис. В ролите ще видим Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Евън Питърс, Роуз Бърн, Оскар Айзък, Софи Търнър, Коди Смит-МакФий, Лукас Тил, Tай Шеридан, Бен Харди, Оливия Мън, Александра Шип, Лукас Тил, Лана Кондор и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. Визията на Апокалипс, вече не ме притеснява, мутрата му е малко постна, ама става. Дразни ме Санса Грей, много неудачен избор.
  Но филмчето се чака

 2. Видях, че го нахрани момето, в другата тема, макар да не ми е ясно, къде по път ще я зарежат, че че няма да участва в продължението.

  Но по екс мен темата, това опулено същество, както и бузестата Мистик, съвсем убиват сексуалните ми апетити към мутантките, но пък от друга страна Сайлок……….

 3. Брех, много силни чувства тук. 🙂
  Нека и аз да добавя, че Оливия Мън колкото е секси (чудни цици!), толкова е некадърна като актриса. 🙂
  Не смятам обаче, че точно жените (как изглеждат и актьорските им заложби) ща са проблемът, който ще прекатури филма. Засега имам надежди за качествен филм-забавление.

 4. както един велик съкварталски поет и мислител беше казал „кат не мое да ги нае*еме, дай да ги оплюеме“