Майкъл Кийтън, Марк Ръфало и Рейчъл МакАдамс

От доста време не сме писали за предстоящия „Спотлайт”, който чакаме с огромно нетърпение. Премиерата му у нас ще бъде на 19-и другата седмица (много сме щастливи, че ще имаме възможност да го видим на голям екран) и по този повод решихме да наваксаме с материалите, излезли досега. Първо ви предлагаме да видите един нов ексклузивен трейлър, в който кадри от филма са примесени с коментари от екипа. Вижте:

How do you say no to God?

Не ни харесва особено патетиката, която са използвали в рекламата, но от това, което чуваме (включително и от част от екипа, които се уредиха със специална прожекция), а и от 17-те награди, които вече спечели, филмът наистина е един от най-добрите на годината и едва ли в него ще видим сълзливи трикове. Освен това преди дни излязоха и изявления от хората, провели разследването, както и от самите жертви. Всички потвърждават вече казаното, че филмът е изключителен.

Ето и останалите материали, които пропуснахме. Те включват кратък трейлър, поглед зад кулисите, пет клипа и три постера.

Трейлър

Зад кулисите

Клипове

плакат

плакат

плакат

Спотлайт” разказва истинската история на екип репортери от Boston Globe, които през 2001 г. разкриват огромен скандал със системно прикриване на сексуално насилие над деца в местната католическа църква. Серията им от материали е една от новинарските емблеми на XXI в. и неслучайно през 2003 г. печелят „Пулицър”.

Режисьор на „Спотлайт” („Spotlight”) е Том МакКарти („The Station Agent”, „The Visitor”, „Win Win”), а в ролите са Майкъл Кийтън, Марк Ръфало, Рейчъл МакАдамс, Лиев Шрайбър, Станли Тучи, Брайън д’Арси, Джон Слатъри, Били Кръдъп, Пол Гилфойл, Джим Аморосо, Джейми Шеридън, Морийн Кайлър и други.

Премиерата на филма е 19-и февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Мога ли да попитам в кои кина ще го дават в София, защото в арената и синема сити поне по сайтовете им не изглежда,че ще го дават

  2. В Арените 100% ще го дават, тъй като филмът е на Александра. Просто е рано и още и затова го няма в програмата.

  3. В Синема Сити го рекламират, така че със сигурност.

  4. Не препоръчваме гледане от торентите. Особено когато филмът ще бъде на голям екран другата седмица.