Били Кръдъп

Снимките на „Alien: Covenant“ (ака „Прометей 2”) на Ридли Скот ще започната следващия месец и е нормално да имаме сериозно раздвижване около кастинга. Само преди няколко дни стана ясно, че Дани Макбрайд и Демиан Бишир се присъединяват към сигурните Майкъл Фасбендър и Катрин Уотърсън, а сега Deadline съобщават за още няколко нови попълнения.

Най-голямото име сред новите актьори е това на Били Кръдъп, който според Deadline е в „напреднали преговори” за „ключова роля”, за която (както можете да се досетите) не се знае абсолютно нищо. Едва ли ще е прекалено нереалистично да предположим, че той ще бъде част от екипажа на космическия кораб Covenant (повече за него вижте тук). Ние доста харесваме Били Кръдъп в страхотните „Почти известни” и „Пазителите”, както и в „Спотлайт”, където направи чудесно впечатление, въпреки малката си роля, и ще се радваме да го видим на „борда”.

Но кастинг новините около „Alien: Covenant“ не се изчерпват само с Кръдъп. Deadline съобщават още, че към актьорския екип се присъединяват Джъси Смолет („The Mighty Ducks”, „Empire”), Ейми Саймец („Tiny Furniture”, „The Killing”, „Upstream Color”), Кармен Еджого („Away We Go”, „Selma”, „Born to Be Blue”) и Кали Ернандес („Space Babe”, „La La Land”).

Последната новина около филма е, че съдбата на Нуми Рапас, за която досега знаехме, че със сигурност няма да се завърне в ролята на д-р Елизабет Шоу (последния оцелял човек от екипажа на Прометей), е все още „неизяснена”. Мислим си, че тя няма да има голяма роля, а ще се появи в някакъв момент (вероятно накрая), за да свърже събитията от двата филма. Може това да е някакъв изненадващ момент и затова гледат да запазят участието ѝ в тайна. Ще видим – още е рано да се впускаме в спекулации.

Премиерата на „Alien: Covenant” е насрочена за 6 октомври 2017. Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Някъде бях чел ,че 2-ката се развива 20 год. след 1-ва. Елизабет трябва да е остаряла 🙂

  2. Аз четох, че са 10 години. Но и 20 да са, когато си в анабиоза, годините нямат значение. Ако не вярваш, питай баба ти Рипли. 🙂

  3. Дринов ,за това не се бях сетил.А и в космоса 20 земни години ,няма да проличат толко

  4. Елизабет си е легнала и не се е събудила. Затова и не е част от каста. Beauty sleep.