angry_birds_the-movie

Why so angry?

Първият тийзър трейлър на „The Angry Birds Movie” – предстоящата пълнометражна киноадаптация на изключително популярната серия от игри „Angry Birds”, не успя да ни зарадва особено, в резултат на което малко поохладняхме към проекта. И да, осъзнаваме, че филмът е за деца и ние не сме основния таргет, но това не променя факта.

Сега получаваме възможност да преразгледаме позициите си с най-новия пълен трейлър на филма, предлагащ доста по-подробен поглед към историята и към раздразнителния Ред, който е един от главните герои на филма, наравно с бързака Чък и избухливия (буквално) Бомб. Тримата приятели винаги са били аутсайдери на техния остров, населен с птици, но когато на прага им се появяват зелени прасета с мистериозна цел, от тях зависи да спасяват положението.

Не бихме казали, че и този трейлър ни харесва, но определено ни допадна повече от първия – позасмяхме се на начина, по който Могъщият орел се изпика в Езерцето на мъдростта, и на последвалата реакция на Чък и Бомб. Елементарен тоалетен хумор, но ние не претендираме за някаква комедийна елитарност и се забавляваме на подобни тъпотии.

Вижте и две кратки промота, които дебютираха във времето между тази и последната ни новина, посветена на проекта, както и един нов постер.

плакат

Режисьори на „The Angry Birds Movie” са Клей Кейтис и Фъргал Райли, а в оригинал в ролите ще чуем Джейсън Судейкис, Джош Гад, Дани Макбрайд, Мая Рудолф, Кейт МакКинън, Тони Хейл, Кийгън-Майкъл Кий, Бил Хейдър, Питър Динклидж и други.

Премиерата е 20 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *