Електра

Въпреки че не може да се мери с финансовия успех на големия екран, телевизионната вселена на Marvel ни изненада доста приятно през 2015-та, най-вече благодарение на Netflix, които ни предложиха „Daredevil” и „Jessica Jones” („Agents of S.H.I.E.L.D.” на АВС също си има своите фенове, както и „Agent Carter”). Април месец излязоха първите 13, изненадващо приятни и зарибяващи епизода на „Daredevil”, а към края на годината беше премиерата и на втория от планираните (засега) пет сериала, който ни запозна с алкохолизираната и измъчвана от миналото Джесика.

Сега отново е време да обърнем поглед към „Daredevil”, чийто втори сезон се очаква до няколко месеца. Вече сме ви представяли първия тийзър на сезона, в който се мярнаха новите и очаквани с нетърпение от феновете герои – Електра (Елоди Йънг) и Наказателя (Джон Бернтал). А сега, покрай празниците, Netflix решиха да зарадват феновете с няколко снимки, на които да ги видим малко по-ясно.

Сега остава въпросът кои други познати имена ще се появят в новите епизоди. Въобще няма да обсъждаме съмнителните слухове за Джейсън Стейтъм като Bullseye, но се чуват предположения за евентуална поява на Люк Кейдж, който след „Jessica Jones” вече се готви за собствения си сериал (снимките започнаха септември месец). Не е ясно дали скоро ще се запознаем с Даниъл Ранд и алтер-егото му „Iron Fist” – възможно е той да се появи чак в „Luke Cage”, преди четиримата супергерои да се съберат за „The Defenders”.

А ако не сте гледали нито „Daredevil”, нито „Jessica Jones” и вече сте се объркали кой кой е, не се притеснявайте, не е сложно – Netflix просто държат да ни напомнят, че всички тези ТВ супергерои делят една и съща вселена (и един и същи квартал, ако трябва да сме точни – Hell’s Kitchen). Просто изгледайте първите 13 епизода на „Daredevil”, за да сте готови за новите.

В ролите се завръщат Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Розарио Доусън (Клеър Темпъл), Скот Глен (Стик) и новите попълнения Елоди Йънг (Електра) и Джон Бернтал (Наказателя).

Премиерата ще бъде през март 2016 по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ok,искам да попитам замо за мен ли Джесика Джоунс се оказа голямо , ама голямо разочарование

  2. Бернтал не е Пънишъра, който аз исках, и костюмът на Деърдевил мирише на CW.