Nine Lives

Вече сме претръпнали и не се впрягаме много, когато голям актьор реши да участва в някой абсолютно малоумен филм, но не можем да кажем, че ни е съвсем безразлично и често изпитваме срам от тяхно име. В случая става дума за Кевин Спейси (който има късмета да е само глас) и Кристофър Уокън, които се излагат в на пръв поглед невдъхновената, инфантилна комедия „Nine Lives” на Бари Зоненфелд.

Филмът разказва за бизнесмен-работохолик (Спейси), който пренебрегва семейството си в името на работа си и вследствие на странен инцидент открива, че съзнанието му е прехвърлено в тялото на котка.

Ауч! Когато (покрай участието на Кевин Спейси) за първи път чухме за проекта, имахме някакви надежди, че може да се получи нещо интересно, но този трейлър изглежда болезнено зле. Детски филм за семейните ценности, поднесен по безобразен начин и на всичкото отгоре не много добре технически – не бихме причинили това на нито едно дете.

Жалко за Бари Зоненфелд! Той никога не е бил наистина добър режисьор, но ние го харесваме заради „Мъже в черно”, „Get Shorty” и операторската му работата при братя Коен. Надявахме се, че може да направи нещо по-оригинално.

Кевин Спейси и Кристофър Уокън

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър

плакат

Режисьор на „Nine Lives” е Бари Зоненфелд, а в ролите са Кевин Спейси, Кристофър Уокън, Дженифър Гарнър, Черил Хайнс, Малина Уайсман, Роби Амел и други.

Премиерата е 5 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Мен вчера един приятел ми припомни за съществуването на това и планирам тея дни да го чекна. Непонятна ми е нуждата от нещо адски дървено и кемпи, ама я усещам, така че трябва да бъде задоволена 😀