Джеймс Франко

The past hates trespassers.

С леко закъснение ви представяме първия пълен трейлър на един от най-очакваните от нас ТВ проекти за тази година – мини-сериала „22 ноември 1963” („11.22.63”). Писали сме многократно за него, но пак припомняме, че той е създаден по едноименния роман на Стивън Кинг (смятан от доста хора за един от най-добрите му от последните години) и разказва за гимназиалния учител по история Джейк Епинг (Джеймс Франко), който пътува назад във времето, за да предотврати убийството на Кенеди. Но мисията му е застрашена от Лий Харви Осуалд, от любовта и от самото минало, което не иска да бъде променено.

Както вече стана дума, трейлърът е пълен и съдържа доста кадри и допълнителна информация, които липсваха в първия тийзър. Това го прави по-малко елегантен, но не и по-малко ефективен. А ако все пак държите на по-пестеливата форма, в допълнение ви предлагаме още един тийзър.

http://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

http://www.youtube.com/watch?v=KNiVxwXn9CU

Както казахме и миналия път, като фенове на Кинг очакваме всеки проект по негово произведение (без значение, че голяма част от тях се оказват разочарования) и винаги сме имали намерение да гледаме „22 ноември 1963”, но след отличните реклами нямаме търпение да идва 15 февруари, когато е премиерата. Смятаме, че този път може да се получи нещо наистина добро.

Режисьор на първите два от общо 9 епизода на „22 ноември 1963” е Кевин Макдоналд, изпълнителни продуценти са Дж. Дж. Ейбрамс и Стивън Кинг, а в главните роли ще видим Джеймс Франко, Джош Дюмел, Сара Гадон, Крис Купър, Даниъл Уебър, Луси Фрай, Т. Р. Найт, Чери Джонус, Джордж МакКей и други.

Още веднъж, премиерата е 15 февруари 2016 – датата, на която американците честват „President’s Day”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Най интересното в случая е, че онзи ден гледах, че официалната премиера на (проекта за който не трябва да говорим ) Тъмната кула е насрочен за 16 ануари 2017. Точно след 1 година….

  2. Силно се съмнявам, че толкова скоро ще видим Кулата… ако изобщо.