The Revenant

Този петък, уважаващите себе си кинофенове, които не избързаха да изпиратстват на кофти качество дългоочаквания (и номиниран за 12 награди „Оскар”) „Завръщането” („The Revenant”) на Алехандро Гонзалес Иняриту с Леонардо ДиКаприо и Том Харди, най-накрая ще могат да видят филма подобаващо на голям екран. Ние вече имахме възможност да го гледаме и можем да ви уверим, че дори и това да не е „вашият филм”, едва ли ще съжалявате, че сте му отделили няколко часа от времето си.

По повод премиерата решихме за последно да обърнем рекламен поглед към „Завръщането”, като фокусът е изцяло задкулисен – надникваме зад няколко от най-важните елементи на филма, чието техническо и творческо изпълнение е на наистина впечатляващо ниво. Вижте!

За финал вижте и един изключително интересен разговор между Алехандро Гонзалес Иняриту и Майкъл Ман.

В основата на „The Revenant” е едноименният роман на Майкъл Пункe, вдъхновен от действителната история на трапера Хю Глас (Леонардо ДиКаприо), който е нападнат от мечка, обран и погребан жив от своите спътници, сред които е и приятелят му Джон Фицджералд (Том Харди). В полумъртво състояние Глас изминава невероятните 320 километра до най-близкия форт, където възстановява силите си и тръгва да търси отмъщение.

Режисьор на „Завръщането” („The Revenant”) е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Леонардо ДиКаприо, Том Харди, Донал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други.

Премиерата е 22 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *