Натали Портман

Заповядайте на соаре с Натали Портман! Срещата е качена преди месец в мрежата, а разговорът е по време на представянето на нейния режисьорски дебют „A Tale Of Love And Darkness” в програмата на Торонто филм фест. Въпросите към нея обаче са най-различни – и обхващат теми от почти всички филми, в които е участвала. Много се радваме, когато имаме възможност за среща, дори и „задочна”, с хора, които успяват да постигнат мечтите си: тя избира роли, подготвя проекти, работи като актьор и режисьор и изглежда и звучи като уверена в себе си млада жена. Благородно й завиждаме, че се е родила с талант – и на по-различно място!

Съвсем скоро предстои и премиерата на друг проект с участието на Портман – „Jane Got A Gun”. В момента The Weinstein Company вероятно са фокусирали всичките си усилия в работа по другия си уестърн – „The Hateful Eight”, но това не пречи да пуснат нов щатски трейлър на „Jane Got A Gun”. Твърди се, че в него има кадри, които не сме виждали в предния трейлър, но ние не ги открихме – вижте дали вие ще успеете.

http://www.youtube.com/watch?v=QniNBM1gBVk

Джейн Хамънд (Натали Портман) е започнала нов живот със съпруга си Бил „Хам” Хамънд (Ноа Емерих), след като са били тормозени от необузданите главорези от бандата „Момчетата на Свещеника”. Двамата отново попадат „на мушка”, след като Хам едва се добира до дома си, направен на решето от „Момчетата” и техния безмилостен водач Колин (Юън Макгрегър). Жадната за отмъщение банда е по следите на Хам, а Джейн няма кого да помоли за помощ, освен бившия си годеник Дан Фрост (Джоел Еджъртън). Преследвана от спомените и духа на миналото, в настоящето Джейн се оказва въвлечена в страховита битка за оцеляване. Неизбежно е ситуацията да стане много сложна и опасна!

В добавка вижте и няколко предизвикателни снимки, както и един стилизиран постер.

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман

плакат

Режисьор на филма е Гавин О’Конър („Warrior”, „Pride and Glory”), ролите са разпрееделени между Натали Портман, Джоел Еджъртън, Юън Макгрегър, Ноа Емерих, Родриго Санторо, Бойд Холбрук и др.

Предвижда се „Jane Got A Gun” да се появи в щатските кина на 29 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *