Warcraft: Началото

Доста отдавна не сме получавали рекламни ъпдейти от дълго подготвяната и очакваната с голямо нетърпение от феновете, свръх-амбициозна адаптация „Warcraft“ (по едноименната игра на Blizzard Entertainment) на Дънкан Джоунс, затова обръщаме специално внимание на появата на първия щатски (виждали сме един международен) телевизионен спот на филма.

Гледайки спота, отново се сетихме, че режисьорът Дънкан Джоунс е син на великия Дейвид Боуи, който почина наскоро, и сигурно в момента не му е много лесно да се фокусира върху работата си.

Иначе надеждите ни бяха, че за изминалото време от последната реклама са успели да оправят малко ефектите, но поне ние не успяваме да забележим някаква съществена разлика. Ще видим дали пък не са хвърлили усилията си за втория пълен трейлър, който се очаква скоро. На него разчитаме и да ни убеди, че филмът няма да е тотално разочарование.

Миролюбивият свят Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията му е изправена пред нашествието на страховити завоеватели: воини орки, които бягат от загиващия си дом, за да колонизират нов. Когато се отваря портал, свързващ двата свята, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от враждуващите страни влизат в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Режисьор на „Warcraft: Началото” е Дънкан Джоунс („Луна”, „Първичен код“), сценаристи са Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и други.

Българската премиера е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *