Зоотрополис

Време е за нов поглед към предстоящата и доста обещаваща анимация на Disney „Зоотрополис” („Zootopia”), разказваща за свят без хора, в който младата полицайка заек  Джуди Хопс (Джинифър Гудуин) и несправедливо обвинената в престъпление лисица Ник Уайлд (Джейсън Бейтман) обединяват сили, за да разкрият заплетена мистерия.

Вече сме виждали няколко наистина забавни трейлъра, а сега ви предлагаме да видите и първия клип, в който суровият и непреклонен бизон началник Бого (героят на Идрис Елба) адресира „слона в залата”, докато инструктира подчинените си за залавянето на няколко опасни хищника.

В допълнение към клипа ви предлагаме и поредица международни character постери, както и няколко пародийни намигвания към едни от най-големите хитове на миналата година.

плакат

Модерният град на животните не прилича на нищо познато! Съставен от различни обиталища – като шикозния площад Сахара и смразяващия Тундра-таун, Зоотрополис е място, където всякакви животни могат да живеят заедно! Без значение дали си слон или мишле, ти можеш да бъдеш всякакъв и да постигнеш всичко. А когато Джуди Хопс се появява в полицейското управление бързо разбира, че заешката ѝ природа няма да ѝ помогне да се справи – не толкова със задачите, колкото с големите тежкари в отдела… В един момент става ясно, че измамникът-лисан Ник Уайлд е сгащен за престъпление, което не е извършил; амбициозната заешка полицайка е на път да го закопчае, но и на двамата им става ясно, че са жертва на нагла конспирация и трябва да работят в един отбор, ако искат да разкрият истинските виновници. Ето как естествените врагове (в природата) могат да станат най-добри приятели (в живота).

Режисьори на „Зоотрополис” („Zootopia”) са Байрън Хауърд („Рапунцел и разбойникът”) и Рич Мур („Разбивачът Ралф”), в сътрудничество с Джарет Буш („Penn Zero: Part-Time Hero”). В оригинал главните герои във филма говорят с гласовете на Джейсън Бейтман и Джинифър Гудуин, а освен тях ще чуем още Идрис Елба, Дж. К. Симънс, Нейт Торънс, Джени Слейт, Томи Чонг, Октавия Спенсър, Бони Хънт и Дон Лейк, Алън Тудик, Томи Листър, Реймънд Пърси, Кейти Лоус, Джеси Корти, Джон ДиМаджио и Шакира.

Премиерата на „Зоотрополис” е предвидена за 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *