Gods of Egypt

Първият трейлър на „Gods of Egypt” на Алекс Прояс е една от най-лошите реклами на голям филм, които сме имали „щастието” да гледаме, не само напоследък, но и като цяло, затова и не побързахме да отразим най-новия му тейлър, който се появи миналата седмица – имахме си достатъчно други задачки, че да обръщаме внимание на тъпотии.

Сега обаче ни се отвори възможност да драснем два реда и в името на Прояс, когото едно време наистина харесвахме, се възползваме от случая. Новият трейлър е по-къс и стегнат, малко по-сериозен и като цяло по-добър от предишния, макар че това не означава много.

Да, продължава да изглежда зле. Дори и в бъдеще да видим някаква феноменална реклама, пак ще останем изключително негативно настроени към филма, просто защото първия трейлър беше толкова трагичен – както се казва, някои неща просто не могат да бъдат „unseen”.

плакат

Gods of Egypt” е приключенски екшън, който е вдъхновен от класическата египетска митология. В него Сет, безмилостният бог на мрака, е узурпирал трона на Египет и е потопил някогашната миролюбива и просперираща империя в хаос и конфликти. Малцина се осмеляват да му се противопоставят – един от тях е смъртният Бек, млад и дързък крадец, чиято голяма любов е отвлечена от бога. Бек влиза в нетипичен съюз с бога Хор в опит да детронират Сет, а тяхната мисия ги отвежда през отвъдното до небесата и поставя на изпитание куража и жертвоготовността и на двамата – смъртен и бог.

Режисьор на „Gods of Egypt” е Алекс Прояс, а в ролите са Джерард Бътлър, Николай Костър-Уалдау, Брентън Туейтис, Джефри Ръш, Руфъс Сюъл, Аби Лий, Чадуик Босман, Кортни Итън, Елъди Йънг и други.

Премиерата е 26 февруари 2016.

В допълнение, вижте един трейлър „mash-up” между този филм, „Старгейт” и „Пътят на Юпитер” .

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *