Майкъл Фасбендер

Около три години им бяха нужни на всички компоненти, за да се съберат в правилната конфигурация – и да се задейства работата по „Assassin’s Creed”. Очевидно за да не изпуснат „buzz”-а около съвместния „Макбет” на Джъстин Кързел и Майкъл Фасбендер, продуцентите от 20th Century Fox са решили, че е време да пускат „въдички” – все пак творбата им се очаква да се появи на екран точно след една година. Какъв по-удобен повод да се обяви сайта на Absertgo – въображаемата злодейска корпорация, която стои зад драматичните сюжетни обрати в поредицата „Assassin’s Creed”.

За момента в сайта са обозначени десетина града с многомилионно население от цял свят и има опция за получаване на новини – нищо повече. Но пък на снимката от туитър-акаунта на филма от вчера, с кодовото „21.12.2016”, присъства визитка.

Какво се случва при набиране на номера на изпълнителния шеф на Absertgo? Включва се гласова поща, която съобщава, че Алън Рикин ще бъде ангажиран служебно извън офиса до 25 март и достъпът до него за момента е ограничен.

Следва логичният въпрос – какво ще се случи на 25 март? В деня на премиерата на „Батман срещу Супермен” – голяма е вероятността да се появи първи трейлър, с който да подхранят хайпа на вече изчакалите си чакалото геймъри. Само ни се иска да добавим, че в края на октомври беше пуснато едно съвсем скромно, но многозначително доказателство от снимачната площадка, че процесът е стартирал.

На фотоса с Фасбендър разчитаме сентенция „Прогресът изисква жертви” и актьорът (или по-точно гърбът му) осезаемо присъства, облечен в модерно пардесю, което определено не е „асасински” костюм – поне не такъв, какъвто очакваме след погледа към одаянието на героя му. Що се отнася за човека от ръкохватката на меча… спекулациите оставяме на вас. Ние ще изчакаме мирно и тихо новата година за „развитие по темата”, а такова ще има – след като вървят снимки, ще се стигне и до готов филм – най-сетне!

За всички незапознати – припомняме синопсиса:

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed”, както веече споменахме, е Джъстин Кързел. Сценария е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршал, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед и други. Повече подробности по темата може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *