Deadpool

Не ни върви с рекламното представяне на „Deadpool” и това си е. За втори път нецензуриран трейлър става причина да наваксаме с новините, с които изоставаме с месеци – въпреки че очакваме филма с голям интерес, някак просто не сварваме да го отразяваме навреме. Но както и да е, няма да ви губим времето с излишно философстване, а директно ще пристъпим към рекламите, тъй като са доста.

Най-важен е споменатият нецензуриран трейлър, но преди това вижте кратките видеа, които го анонсираха и с които стартира една дванадесетдневна … „рекламна арка”.

Ето го и самия трейлър, заедно с цензурираната му версия. Не знаем кой би искал да гледа втората, но я прилагаме в името на пълното отразяване и заради начина, по който бяха представени в оригинал: Are you in need of holiday cheer? Rejoice! For Deadpool’s all new Christmas trailer is here! It’s Christmas Day, when Deadpool decorates with trailers Red & Green. One that’s “nice” and one that’s “naughty” (the way it’s meant to be seen).

Като че ли започва леко да ни се изтъркват шегиците и ни се иска във филма да има нещо повече. Въпреки това продължаваме да го очакваме с интерес и надежда.

А сега продължаваме с един телевизионен спот, кратко IMAX промо, две забавни видеа по случай изминалия Хелоин и Comic-Con Сао Пауло и няколко промо-материала, част от които дебютираха в споменатата по-горе 12-дневна кампания.

За финал ви предлагаме и поредица нови плакати.

Базиран на най-необичайния анти-герой на Marvel, „Deadpool” разказва историята на бившия военен от Специалните части, превърнал се в наемен убиец – Уейд Уилсън. Той е жертва на мрачен експеримент, който му дава силата да се възстановява значително по-бързо, и придобива алтер-егото Дедпул. Въоръжен с новите си умения и черно извратено чувство за хумор, Дедпул започва да преследва човека, който едва не е унищожил живота му.

Режисьор на „Deadpool” е Тим Милър, а в ролите са Райън Рейнолдс, Морена Бакарин, Ед Скрайн, T. Джей Милър, Джина Карано, Бриана Хилдебранд и други.

Премиерата е 12 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. аз проблем със шегите нямам, не знам как ще понеса това че Дедпул си говори с публиката…..но като цяло го чакам с интерес

  2. При наличието на Junkie XL е абсурдно пак с DMX да отбиват номера, но мамка му, ако не работи. Tози път се разсмях с глас /на репликата на T.J. Miller/..
    P.S. Камеото на Върколака би трябвало да е грандиозно.

  3. ама сигурно ли е, че ще го има, щото плаката може и да се тълкува , като заигравка.

  4. Имаше го в сценария 😉

    Ако филмът е успешен, дано отново се заговори за обявения X Force филм- Върколака, Дедпул и Кейбъл на един екран ще са прекалено хардкор.

  5. и аз си мисля, че ако има филм, който да разубеди Хю Джакман, да пенсионира героя си, ще е високобюджетен, 18+ Ексфорс филм

  6. И аз го видях днес, мега разочарован съм. Като капак, правата за Taskmaster били у Марвел.

    Дано Стивън Ланг се навие за Кейбъл, перфектният избор.

  7. скоро го гледах някъде, и беше …. абе дърт и уморен
    Иначе визията му от Аватар……..точно си е Кейбъл