Райън Гослинг и Ръсел Кроу

То пък човек да не каже нещо – и веднага хоп – трейлърче! При това – по-дълъг от средностатистическите. С всички нецензурни детайли, които могат да му докарат ограничението R – насилие, секс, голи тела, пиперлив език и епизодично използване на наркотици. Както и познатото чувство за хумор, съчетано в трио – Шейн Блек поставя основата, двамата прекрасни актьори Райън Гослинг и Ръсел Кроу надграждат. Воала!

– Look at the bright side – nobody got hurt…
– People got hurt!…
– I’ m saying I think they die quickly, I don’t think they got hurt!

Няма да крием – страхотно е, че не са цензурирани нещата; ако Блек се беше заблудил да навлезе в „чистичка” територия, щеше да „изневери” на идеята, която придобива форма в този приятен екшън-трейлър. Шантавият дует – леко смотан детектив и грубоват, отракан „чистач” на проблеми, са наети да открият нечия щерка, но по следите й се натъкват на нещо много по-голямо, сложно и предизвикващо доста смъртни случаи.

Нека да припомним, че Шен Блек е сценарист на поредицата „Смъртоносно оръжие”, „The Monster Squad”, „Последният екшън герой”, а също и режисьор на „Kiss Kiss Bang Bang” и „Железният човек 3”. Сценарият на „The Nice Guys” е дело на режисьора в съавторство с Антъни Багарози. Във филма участват още Мат Бомър, Ким Бейсингър, Рейчъл Брук Смит, Маргарет Куали и Тай Симпкинс.

С напомнянето, че очакваме „духовно продължение” на режисьорския дебют на Блек и ще проследим „надиграването” в комедийния дует Кроу-Гослинг чак на 20 май догодина, ви предлагаме да хвърлите едно око и на прекрасния, слънчев постер с „винтидж”-шрифт, какъвто напълно подхожда на „period piece” от 70-те години на ХХ век.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Само на мен ли ми се струва, че Ръсел Кроу започва да се превръща в Джон Гудман 😀

  2. I laughed…. a lot!
    Само Гослинг, малко повече ми хубавее.
    Да видим дали ще задминат Килмър и Дауни 😉