Бен Стилър и Оуен Уилсън

Поглеждаме през рамо, за да видим дали случайно няма някой да ни види или чуе, и леко засрамени ви споделяме тайничко и под сурдинка, че сме почитатели на „Зулендър”. Дето се вика, всеки си има недостатъци. Но да оставим шеговития тон настрана, в действителност не ни е срам, че харесваме филма на Бен Стилър, а просто се правим на интересни – никога не сме имали проблем да заявяваме симпатии по адрес на някоя простотия. Така е, когато мозъчната ти активност е 1%. А между другото, „3% Body Fat. 1% Brain Activity” ни е един от най-любимите таглайни в историята.

Това, че харесваме филма обаче, не означава, че имаме какъвто и да е интерес към предстоящото продължение „Зулендър 2” и доказателството е, че нямаме нито една новина за проекта. Бяхме решили, че след „От глупав, по-глупав 2” нямаме нужда от още едно срамно (този път наистина!) поругаване на любима комедия. Наскоро обаче попаднахме на информация, че първата реклама на филма е счупила рекорда за най-много гледания на комедиен трейлър (цели 52 милиона) за първата седмица след дебютирането му. Решихме, че към филма има интерес и си заслужава да го отбележим от чисто практична (за сайта ни), а и „професионална” гледна точка. Оттогава зачакахме повод и ето, че той пристига под формата на нов международен трейлър – вижте го, заедно с тези, които пропуснахме.

Какво да кажем? Качествените комедийни продължения са нещо изключително рядко и не виждаме нищо, което да ни убеди, че „Зулендър 2” ще е едно от тях. Разбира се, имаше един-два момента, които ни се сториха смешни, но това не означава абсолютно нищо. Засега фиксираме очакванията си за тотално разочарование, като по този начин ще можем да се зарадваме дори и на най-малкия положителен елемент на филма.

Ето и няколко плаката, начело с българския.

"Зулендър 2" - БГ плакат

плакат

плакат

Режисьор на „Зулендър 2” („Zoolander 2”) отново е Бен Стилър, който се завръща и в ролята на Дерек Зулендър. Партнират му Оуен Уилсън, Уил Феръл, Кристен Уиг, Пенелопе Крус, Бенедикт Къмбърбач, Оливия Мън, Кристин Тейлър, Били Зейн и още един куп звезди.

Премиерата е 12 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments