Storks

Щъркелите ви приличат на пингвините? Не знаете какво да очаквате от филм, който ще разказва за фабрика за доставка на бебета, управлявана от строг щъркел, който говори с гласа на Келси Грамър? Не се безпокойте – става дума просто за новия анимационен филм „Storks”, който ще бъде режисиран от Никълъс Столър и Дъг Суитланд, по сценариий на Столър, когото помним от „Forgetting Sarah Marshal”, „The Five-Year Engagement”, като съсценарист на последния филм, посветен на мъпетите и много други – най-вече комедийни или опити за такива – проекти.

Добра е хрумката да оставят героя на Грамър да каканиже на преден план, докато основният „екшън” с поточната бебешка линия се развива лееекинко зад гърба му. Никак не сме сигурни как история за службата за доставка на бебета може да се превърне в атрактивна кинотема, но… са се случвали и по-странни неща.

Нищо чудно авторите да се „заиграят” с липсата на сексуално образование и нежеланието да се коментира „пред децата” най-логичната демонстрация на любов и привързаност между възрастните; гадаейки по първия тийзър може да се окаже, че на прицел за шеги и закачки са поставени някои конвейрните технологии – в буквален и преносен смисъл…

Но нека не стреляме напразно – ще очакваме повече информация за „Storks”, защото новините в света на рисуваното кино са ни важни! Let’s hope for the best and funniest outcome!

плакат

Режисьори на  „Storks” са Никълъс Столър и Дъг Суитланд, а компания на Келси Грамър ще правят актьорите Анди Самбърг, Джордан Пийл и Киган-Майкъл Кий.  Филмът се продуцира от Warner Bros. и ще излезе на екран на 23 септември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *