Дженифър Лорънс, Брадли Купър, Робърт де Ниро

Добре, че „Joy” ще се появи толкова скоро след последната част на „Игрите на глада”, за да потуши поне малко разочарованието от пропиляването на таланта на Дженифър Лорънс. Когато работи с Дейвид О.Ръсел, младата актриса показва защо е сред високоплатените и популярни актриси и че не случайно има награда „Оскар” за главна женска роля още преди да е навършила 25 години. Двамата са сигурни, че в работата си трябва да дадат всичко от себе си, за да постигнат нужния резултат. И тъй като целта винаги е силно емоционално въздействие, с удоволствие ще очакваме да проверим лично как се справили (и) този път.

Joy” е вдъхновен от реално съществуваща личност – изобретателката на „Miracle Mop”, и проследява реализирането на нейната „американска мечта” при все многолюдното семейство, което демонстрира липса на интерес и подкрепа на начинанието. Предлагаме на вниманието ви един нов досадно разказвателен трейлър, няколко телевизионни клипа, интервю на актрисата във връзка с работата й по филма и 30-минутен разговор с нея и режисьора. EnJoy!

Трейлър

ТВ спот

Клип

Зад кулисите – А Life of Joy

Ето какво споделя Дейвид О. Ръсел за Лорънс:

„Наблюдавах Дженифър да пораства и да се променя. Тя отправи предложение към екипа – „Нека да работим като французите”, което би направила и нейната героиня от филма. Всеки отделен профсъюз трябваше да гласува по предложението – не спираш, не обядваш, просто работиш, докато приключи денят. Наистина ни беше много трудно да стартираме снимки, после да спираме, а след това отново да сее подготвяме за начало на следващата част от снимачния ден. Така че решихме – „нека просто да го направим!” – и беше страхотно!”

Режисьор и сценарист на „Joy” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите са Дженифър Лорънс, Брадли Купър, Робърт де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Медсън, Изабела Роселини, Даян Лад, Дона Майлс, Елизабет Рьом и други.

Премиерата в Щатите е на 25 декември, у нас филмът ще излезе на екран на 8 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *