Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”)

Marvel разпространиха нов международен (японски – този път внимавахме да не объркаме) трейлър на следващата глава от филмовата си вселена „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”), в която Капитан Америка и Железния човек се изправят един срещу друг, принуждавайки и останалите супергерои (а наравно с тях и всички фенове) да изберат страна в конфликта.

В общи линии, трейлърът е по-кратка версия на първия, който видяхме в края на ноември, и не предлага нови кадри, така че няма какво ново да добавим като коментар. Просто го вижте.

В допълнение ви представяме и няколко рекламни материали, свързани с филма, които се появиха в нета непосредствено след първия трейлър, но които, по една или друга причина, не успяхме да отразим навреме. Те включват кратък „фичърет”, посветен на причините за разрива в отношенията на Стив Роджърс и Тони Старк, както и няколко официални снимки, сред които и нов ясен поглед към Черната пантера на Чадуик Босман.

Captain America: Civil War

Капитан Америка

Режисьори на „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”) са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Крис Евънс, Робърт Дауни-син, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и други.

Премиерата се очаква на 6 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *