Алиса в огледалния свят

It’s time for a little madness!

Изненадващо, първият трейлър на „Алиса в огледалния свят” не ни отврати така, както очаквахме, въпреки че видяхме доста от нещата, които не ни харесаха в „Алиса в Страната на чудесата” на Тим Бъртън – като например цялостния пародиен, леко истеричен тон в актьорските изпълнения (негова емблема е Шапкаря на Джони Деп), към които още отсега спокойно можем да прибавим и изпълнението на Саша Барон Коен като Времето. Имаше обаче и неща, които ни допаднаха – главно визуално, въпреки че първият филм ни научи да не се връзваме на подобни номера.

Но както и да, сега не сме се събрали да обсъждаме трейлъра – мислите ни по темата може да откриете в конкретната ни новина. Сега сме се събрали да ви представим поредица character постери, които са базирани на част от разпространените от EW снимки, които излязоха заедно с трейлъра. На тях откриваме Миа Вашиковска като Алиса, Джони Деп като Лудия шапкар, Хелена Бонам Картър като Червената кралица, Ан Хатауей като Бялата кралица и Саша Барон Коен като Времето.

плакат - Миа Вашиковска

плакат - Хелена Бонъм Картър

плакат - Джони Деп

плакат

палкат

Визията ще играе основна роля във филма, така че тези character постери едва ли са последните, които ще видим.

„Алиса в огледалния свят” на Disney е една чисто нова, грандиозно-пищна авантюра с участието на незабравими образи от обичаните истории на Луис Карол. Алиса се завръща при приятелите си от Страната на чудесата и пътува назад във времето, за да се опита да спаси Лудия шапкар.

Режисьор на „Алиса в огледалния свят” („Alice Through the Looking Glass”) е Джеймс Бобин („Мъпетите”), а в ролите са Миа Вашиковска, Джони Деп, Хелена Бонам Картър, Ан Хатауей, Саша Барон Коен, Рис Ифанс, Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тоби Джоунс, Тимъти Спол, Мат Лукас, Пол Уайтхаус и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *